Hundekennel

Vi opdrætter Nova Scotia Duck Tolling Retrievere og Kleiner Münsterländere.​ Vi har en Kleiner Münsterländer tæve. Derudover har vi tre tollertæver.

Vi har opdrættet Kleiner Münsterländer siden 1993. I 2004 anskaffede vi vores første Nova Scotia Duck Tolling retriever.

Vi bor på landet på en gård. Her er god plads til at hundene kan røre sig på. Vi har 20 tønder land, med blandt andet skov og sø. 

Vores Kleiner Münsterländere bliver brugt til jagt. Vores hunde er også sammen med familien indenfor og er også gode som stuehunde/familiehunde.

Alle hvalpe bliver chippet, vaccineret og dyrlægetjekket, inden der rejser hjemmefra. De har fået ormekur 2 gange.

Der følger en DKK stambog med hvalpene.​​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores opdræt af hvalpe, er du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak på tlf. 22369235 skrive til os på hbs_forum@hotmail.com.

Besøg os på​

Facebook​

Og følg med i dagligdagen i pensionen

Har du spørgsmål til os? 

Har du spørgsmål ang. pensionen ​eller andet, så skriv via nedestående formular, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løvmosens Hundepension

Hundepension beliggende i naturskønne omgivelser. Vi har mere end 25 års erfaring med hunde, og vi ved derfor, hvordan din bedste ven får en god oplevelse i vores hundepension.

Kontrolrapport

Find os

Kontakt

Nørre Forumvej 20, 6715 Esbjerg N

Telefon: 24 24 04 89

E-mail: hbs_forum@hotmail.com

CVR: ​21955787