Fodersalg​

Vi forhandler Vaks hundefoder fra Henne Pet Food, som vi også fodrer med i vores pension.

Vaks er et godt kvalitetsfoder, der dækker hundens behov for korrekt ernæring - gennem hele livet.

Vaks er nøje sammensat af udsøgte kvalitetskontrollerede råvarer og korrekt afbalanceret, så din hund får nøjagtigt de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, den har brug for.

Med fire forskellige varianter - Vaks Kennel, Vaks Aktiv, Vaks Hvalp og Vaks Light - kan du altid vælge et foder, der passer netop til din hund.​

Derudover forhandler vi også Vaks-Fiskeolie, som er produceret af fede fisk, og er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der styrker immunforsvaret.

Ved brug af Vaks vil din hund få en veludviklet muskulatur, stærke knogler samt en flot blank pels - alle tydelige beviser for at din hund trives.

Vaks foder sælges til yderst fornuftige priser. En sæk med 15 kilo koster mellem kr. 366 kr. og 399 kr. alt efter hvilken type man vælger.

Besøg os på​

Facebook​

Og følg med i dagligdagen i pensionen

Har du spørgsmål til os? 

Har du spørgsmål ang. pensionen ​eller andet, så skriv via nedestående formular, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løvmosens Hundepension

Hundepension beliggende i naturskønne omgivelser. Vi har mere end 25 års erfaring med hunde, og vi ved derfor, hvordan din bedste ven får en god oplevelse i vores hundepension.

Kontrolrapport

Find os

Kontakt

Nørre Forumvej 20, 6715 Esbjerg N

Telefon: 24 24 04 89

E-mail: hbs_forum@hotmail.com

CVR: ​21955787